Viikonloppuna ei oikeastaan tapahtunut mitään. Olin ihan väsyksissä ja lähinnä nukuin tai lojuin netissä. Luin yhtä kirjaa "Avioliiton ansa" ja se on niin huono että en viitsi lukea sitä loppuun. Kirjailija yritää olla jotenkin liian hauska ja nenäkäs joka käänteessä. Lisäksi kirja jankkaa ja jankkaa samaa asiaa. Vähänkuin lukisin Kalevalaa. Tosin Kalevalan joka on huipputeos, rinnastaminen tähän Laura Kipnisin roskakirjaan, on hirveä rikos. Minut tuomittakoon. Onneksi on bookcrossing tälläisiäkin kirjoja varten.

Viimeaikoina hyllystäni on löytynyt paljon huonnoa kirjallisuutta. Ainakin sellaista mitä itse en viitsi loppuun lukea. Kun ei sytytä niin ei sytytä. Onneksi olen päässyt sen "pakko lukea loppuun kun on kerta alkanut" -mielteen ohitse. Mikä pakko on itteään kiduttaa? Miksi on muka luettava kirjaa väkisillä jos siitä ei yhtään tykkää??  Varmaankin se asenne jäi ala-asteelta. Mellä oli kuolussa kirjasto jota sai lainata kirjoja luettavaksi. Kun otti yhden kirjan niin se piti lukea loppuun piti siitä tai ei. Sitten piti kirjoittaa vihkoon esittely kirjasta.  Vuosikausia automaattisesti luin kirjan sinnillä loppuun oli se minusta kamala tai hyvä. Monta hirveää tuntia olen haaskannut kirjallisuuden kamaluuden kanssa.  Nyt riiiti.

Maanantaina kävimme sitten siellä uimassa. Pääasiallisesti olimme monitoimi altaassa lillumassa hironta pisteiden lähettyvillä. tai liukumäki altaalla laskemassa. Leikkimielisyyttä ei voinut estä kun monitoimialtaassa  sattui olemaan pallo ja kellukkeita. Leikkimiseen menikin lähes koko aika. Kävin myös uimassa pari altaanmittaa isossa altaassa. Nyt se välisilta oli osaksi poi joten mittaa oli 50 metriä suuntaansa. kyllä siinä joku 300 metriä tuli kauhottua. 300 metriä on loistavasti kun on niin surkea kunto. Kyllä se tietysti raajoissa tuntuikin seuraavan päivän.

Hallin vuokrapuku on tarina sinäänsä. Se oli ensinnäkin niin kulunut että paikoitellen siitä näki läpi. Toisekseen se oli niin venynyt että hyvä jos päällä pysyi. Kolmannekseen se malli.. Selkä pyllyvakoon saakka avonainen. alhaata okseri mallia ja edessä syvään uurrettu kaula-aukko. Tunsin oloni hyvin epämukavaksi. Koko ajan sain tarkistella pukua joka suunnasta. Ensikerralla otan oman pukuni mukaan. vaikka se on pieni niin ei ainakaan näy lävitse.

Hallissa oli sukelluskurssi menossa kun lähdimme saunomaan. Hieman tuntui kateutta sydämessä. Niin haluaisin itsekkin sukelltaa mutta toistaiseksi se jää vain unelmaksi.

Kämppiksen autosta hajosi rengas mikä johti reissuun huoltoasemalle minkä jälkeen mentiin uinin jälkeen nälkäisenä viereiselle grillille tankkaamaan itsemme. Loistava päivä.

Tiistaina siivottiin koko asunto, kolmeenviikkoon ei oltu kunnolla siivottu joten nt oli korkea aika. Mutsi nimittäin tuli vierailulle. Se ei ole mun kotona käynytkään sitten vuoden 2005 jälkeen. Tosi harvinainen vieras siis. Äti ihastui täysin kissanpentuihin.

Mummolla käväsin illalla myös heti ku äiti oli lähtenyt.

Tiistaina kuoli myös hyvän ystäväni isä. Ja sain kuulla että lääkärit epäilee että papan syöpä on levinnyt. Aika rankkoja uutisia.

Kesiviikkona havaitsin että muisti tikku oli hajonnut ja noin 700 kuvaa katosi sen tähden. Löytyi myös sivusto www.petsie.fi jonne siirrän tuon kissa blogini. Turhaa kait sitä on 2 paikkaan pitää. Tällä hetkellä kukaan ei lue mun blogeja muutenkaan. =)

Torstaina mulla oli terapia. Olin aika synkeellä tuulella ja mulla meni hermo sen terapeutin juttuihin. Yritin selittää sille että miksi mua ahdistaa ja huolettaa omaterveyden tila niin se vaan käski syömän lääkkeitä ja lakkata miettimästä. Kuvastaa loistavasti terveydenhuollon tasoa tässä maassa.

Torilta kävin hakemasa mansikoita lohdutukseksi. Olivat todella hyviä. Makeita, mehukkaita, tuoreita ja kalliita. Ilalla vielä pizzan haussa ja sitten kotiin syömään ja katsomaan Tiikeri- dokumenttia minkä posti on joskus vuosia sitten tuonut. Oli osittain sen veran heikko taso sillä dokumentilla etten ihmettele jos kukaan ei sitä sarjaa ole tilannut.