Jep. Taas on vuosi vierinyt rytinällä ohit. Muutosta  elämässä on ollut ja tulossa. Se on hyvä tietysti, tiedän olevani elossa juurikin siksi. Mutta nyt naista valvottaa jokin asia; Ei rakasta. Ei ketään, ei edes yhdenyön suhteita. Haluaisin niin kovin löytää jonkun jota rakastaa. Sielunveljen, sielunkumppanin sielunsisaren.

Tunnen suurta yksinäisyyttä. Opiskelu vie aikaa varsinkin kun arki on  kahden kaupungin välistä sukkulointia. Ei vain yksinkertaisesti riitä paristo harrastuksiin ja baareissa pyörimiseen. Koulussa olen naisten ympäröimänä, ei ketään kiinnostavaa sielläkään. Ensi vuodelle päätin ottaa tavoitteta ja yksi niistä olkoot tuo Soulmate ja sen paikantaminen. Toinen voisi olla sosiaalisen "verkoston" kasvattaminen, noin muuten. Lisää kavereita ja ystäviä. Uusia tuulia. Nyt pyörin kämppikseni kanssa melkein 24/7 mikä on aika ahdistavaa.

Kolmantena asiana alan työstää suomesta muuton ideaani ihan konkreettiseen suuntaan. Tuo tekijänoikeuslaki selkkaus tässä viimeaikoina on saanut raskaammalla kädellä pään painumaan kohti maastamuuttoa. Siihen olenkin ryhtynyt totuttautumaan myymällä pois vaatteita ja krääsää kirpparilla ja palauttamalla "ikuisia" lainoja oikeille omistajilleen. Varastoon tuli aika lailla tilaa kun tyhjäsin sieltä tänään kräässää joka kuului äidilleni ja siskolleni sekä mummille.

Oikeastaan jos Soulmate löytyy ja on suhteessa kanssani 2010 vuoden lopussa niin toki se hänen muutto innostaan riippuu lähteekö täm nainen maasta vai ei kun valmistuu 2011.

Kisut ovat löytäneet kotinsa ja Unna ja Käpy ovat kasvaneet ( tai no unna aika vähän..) isoiksi. Hyvin he voivat. käpy on oikein suloinen veijari. Huomenna alkaa joululoma. Tai oikeammin tänään. nyt otan torkut. Illalla lisää.