(klo .10.10)

En oikeastaan ole nukkunut silmäntäyttä. Nukahdin klo 18.00 tienoilla eilen ja nukuin hyvät 6 tunnin unet ennen kuin heräsin siinä kahdentoista maissa. Aikaani olen viettänyt pelaten Facebookissa ja kahvia juoden.

Olen etsinyt netistä tietoa Zeitgeist-elokuvasta minkä katsoin viimeviikolla. Siitä leffasta jäi paljon ajatuksia ja nyt aijon hyödyntää niitä ajatuksia teoksissani. Täytyy myöntää että mediaan suhtautuu hieman erin ottein kuin ennen elokuvaa. Skeptikko minussa nostaa päätään.

Blogannut olen myös tänä yönä, erääseen englanninkieliseen blogiini. En linkitä tuota blogia tähän koska se paljastaa henkilöllisyyteni ja tietoja minusta ja haluan pitää itselläni.

Juuri tuossa kävin suihkussa ja leikin kissanpentujen kanssa hetken. Nyt aikuiset katit riitelevät tuolla keskenään. Tänään käyn lääkärissä myöhemmin iltapäivällä.

Tarkoitus olisi vapautta pari bookcrossing kirjaa myös. Sää ulkona on sateinen ja harmaa. Mukavaa vaihtelua helteelle jota meillä on piisannut viimeaikoina.


Päivän tähän asti ikävin uutinen tuli jälleen Itä-Suomen Hovioikeudesta. Kauanko oikeasti suomalaiset katselvat tätä toimintaa sivusta hiljaa voivotellen? Eikö meillä kansalaisina ole mitään keinoa puuttua tälläisiin oikeusmurhiin? Miten se että väkivalta on lievää on tässä raiskaus jutussa määritetty? Miten imeessä aikuiset voivat katsoa lieventäväksi asianhaaraksi sen että urhri oli "jo" 15-vuotias? Missä näiden ihmisten sydän on? Tiedän että laki ei tunteita lue. Mutta miksi nämä lait on säädetty ? Nehän päästävät nämä paskiaiset kuin koiran veräjästä.Tämä yhteiskunta ei ole terve. Tamä maailma ei ole terve.

Tähän maailmaan meidän oletetaan sopeutuvan?

11.50

Nyt sitten vaihdoin tänne kotosuomalaiseen blogipalveluun koska tuo mitä juuri ennen kokeilin ei ollu oikeen kiva. Tämä on helpompi ja hallittavampi ja kiva tausta modaus löyty helposti.

13.21

 Ja nyt toimii tuo minun Playlisti.com laatikko. Päivittelen sitäkin aina välillä kun musamakuni on aika vaihtuvaa. Siellä tulee oleen sellaisia artisteja joista itte tykkään just nyt kuunnella.

14.51

Noniin taas tapahtui vanhanaikaiset. Unohdin että terapiani olikin kello 14.00.. elin uskossa että se olisi klo 15.00. Joutuin taas soittaan sinne ja oli palakurkussa ku niin harmitti. Hävettää aina ja hyvin lujaa tämmöset mokat. Onnneksi ne hävetykset menee ohi noin yleensä. Muutenki ärsyttää se piirre itsessä että kun hävettää tai vituttaa tarpeeksi tulee kyyneleet silmiin ja alkaa itkettää. Onneksi sillä oli sitten ensiviikolle aikoja vapaana. Se jos mikä on hienoa. Muutenki unohin että se kesäksi siirtyi toiseen osoitteeseen se terapia. Sekin mutkistaa paria juttua. Milloin nää sekoilut ja unohtelut loppuu??? Vai onkohan sekin vaan sen sairauden oire??